Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı İlanı | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı İlanı

İlanımız 18 Kasım 2020 tarih ve 31308 sayılı Resmi gazetede yayınlanmıştır.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğünden

Üniversitemizin aşağıda ismi yazılı bölümüne, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 33.Maddesi, “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği’nin ilgili maddesine göre Araştırma Görevlisi alınacaktır.

Araştırma Görevlisi Kadrosuna Müracaat Edecek Adaylar:

1. Dilekçe (Başvuru dilekçesinde başvurulan kadronun, Birimi, Unvanı, Adayın iletişim adresleri (adres, telefon no, e-mail vs.) açıkça belirtilecektir. (https://personel.hku.edu.tr/tum- formlar-ve-dilekceler/)
  2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, (NOTER veya Aslının görülerek Fakülte Sekreterliği tarafından onaylı hali)
  3. Özgeçmiş,(YÖK EK-4 Formatında) (https://personel.hku.edu.tr/tum- formlar-ve-dilekceler/)
  4. Erkek Adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge, (E-Devlet üzerinden alınan belge)
  5. Lisans Diploma fotokopisi (NOTER veya Üniversite onaylı)
  6. Yüksek Lisans Diploma fotokopisi (NOTER veya Üniversite onaylı)
  7. Öğrenci Belgesi (Üniversite Onaylı)
  8. Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Üniversitelerarası Kurulca denkliğini gösterir belgenin fotokopisi (onaylı belge)
  9. Resmi Transkript (Lisans Eğitimi ile ilgili) (NOTER veya Üniversite onaylı)
  10. ALES Belgesi
  11. YDS/YÖKDİL Sınav Sonuç Belgesi.
  12. 2 Adet biyometrik fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı)
  13. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hizmet Takip Programından (HİTAP) alınan Hizmet Belgesi (Halen bir kamu kurumunda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar getireceklerdir.) (onaylı belge)
  14. Herhangi bir adli sicil kaydı olmadığına dair belge (E-Devlet üzerinden alınan belge)

Adres:

Yeşilkent Mah. Havalimanı Yolu 8.km Hasan Kalyoncu Üniversitesi Şahinbey-GAZİANTEP

Tlf : 0342 211 80 80 Fax : 0342 211 80 81 E-Mail :personelmudurlugu@hku.edu.tr

SINAV TAKVİMİ

İLK BAŞVURU TARİHİ: 18.11.2020

SON BAŞVURU TARİHİ: 02.12.2020

ÖN DEĞERLENDİRME TARİHİ: 03.12.2020

GİRİŞ SINAVI GİRİŞ TARİHİ: 07.12.2020

SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ: 08.12.2020

*Atanmaya hak kazanan Aday/Adayların tüm belgeleri onaylı olmak zorundadır. Duyurulur.

UNVANI İLANIN ÇIKACAĞI FAKÜLTE BÖLÜM/PROGRAM KADRO SAYISI BAŞVURU ŞEKLİ ALES YABANCI DİL SONUÇLARIN AÇIKLANACAĞI İNTERNET SİTESİ BAŞVURU YERİ İLAN ÖZEL ŞART
Ar. Gör. Hukuk Fakültesi Hukuk Fakültesi 1 Şahsen/Posta 70

EA

İNGİLİZCE

www.hku.edu.tr Hukuk Fakültesi Dekanlığı Hukuk Fakültesi Mezunu Olmak ve Özel Hukuk Anabilim Dalında Tezli Yüksek Lisans/Doktora Yapıyor Olmak.