ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI

İlanımız 21 Nisan 2022 tarih ve 31816 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğünden

Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimine; 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri ile “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre Araştırma Görevlisi alınacaktır.

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI İLAN TABLOSU

UNVANI İLANIN ÇIKACAĞI FAKÜLTE BÖLÜM/PROGRAM KADRO SAYISI BAŞVURU ŞEKLİ ALES YABANCI DİL SONUÇLARIN AÇIKLANACAĞI İNTERNET SİTESİ BAŞVURU YERİ AÇIKLAMA
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ

ŞAHSEN

SAY

İNGİLİZCE

www.hku.edu.tr HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Uçak ve Uzay Mühendisliği veya Uzay Mühendisliği lisans mezunu olmak. Bu alanların birinde veya Havacılık Enstitüleri bünyesindeki anabilim dallarında tezli yüksek lisans yapmış ve yapıyor olmak.

İSTENEN BELGELER

1. Dilekçe (Başvuru dilekçesinde başvurulan kadronun, Birimi, Unvanı, Adayın iletişim adresleri (adres, telefon no, e-mail vb.) açıkça belirtilecektir. (https://personel.hku.edu.tr/tum- formlar-ve-dilekceler/)
  2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, (NOTER veya Aslının görülerek Dekanlık/Yüksekokul Sekreterliği tarafından onaylı hali)
  3. Özgeçmiş,(YÖK EK-3 Formatında) (https://personel.hku.edu.tr/tum- formlar-ve-dilekceler/)
  4. Erkek Adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge, (E-Devlet üzerinden alınan belge)
  5. Lisans Diploma fotokopisi (NOTER, Üniversite onaylı veya E-Devlet üzerinden alınan belge)
  6. Yüksek Lisans Diploma fotokopisi (NOTER, Üniversite onaylı veya E-Devlet üzerinden alınan belge)
  7. Yüksek Lisans Öğrenci Belgesi (Üniversite onaylı veya E-Devlet üzerinden alınan belge)
  8. Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ve/veya Üniversitelerarası Kurulca denkliğini gösterir belgenin fotokopisi (onaylı belge)
  9. Resmi Transkript (Lisans Eğitimi ile ilgili) (NOTER, Üniversite onaylı veya E-Devlet üzerinden alınan belge )
  10. ALES Belgesi
  11. YDS/YÖKDİL Sınav Sonuç Belgesi.
  12. 2 Adet biyometrik fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş)
  13. SGK Hizmet Takip Programından (HİTAP) alınan Hizmet Belgesi (Halen bir kamu kurumunda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar getireceklerdir.) (E-Devlet üzerinden alınan belge)
  14. Herhangi bir adli sicil kaydı olmadığına dair belge (E-Devlet üzerinden alınan belge)

Adres:

Yeşilkent Mah. Havalimanı Yolu 8.km Hasan Kalyoncu Üniversitesi Şahinbey-GAZİANTEP

Tel: 0342 211 80 80 Faks: 0342 211 80 81 E-Mail: personelmudurlugu@hku.edu.tr

SINAV TAKVİMİ

İLK BAŞVURU TARİHİ: 21.04.2022

SON BAŞVURU TARİHİ: 10.05.2022

ÖN DEĞERLENDİRME TARİHİ: 11.05.2022

GİRİŞ SINAVI GİRİŞ TARİHİ: 12.05.2022

SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ: 13.05.2022

– Eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz.

– Posta yoluyla ve İnternet üzerinden başvurular kabul edilmez.

– Başvuru için gerekli belgeler ve diğer tamamlayıcı bilgiler ilgili birimlerden öğrenilecektir.

– Atanmaya hak kazanan Adayın tüm belgeleri onaylı olmak zorundadır.