Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı İlanı | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

PERSONEL MÜDÜRLÜĞÜ

Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı İlanı

T.C. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda ismi yazılı fakülte/meslek yüksekokulu bölüm ve programlarına, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 31.ve 33. Maddesi, “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine göre Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacaktır.

Öğretim Görevlisi, Araştırma Görevlisi Kadrosuna Müracaat Edecek Adaylar:

1. Dilekçe (Başvuru dilekçelerinde başvurulan kadronun, Birimi, Unvanı, Adayın iletişim adresleri (adres, telefon no, e-mail )

açıkça belirtilecektir. (https://personel.hku.edu.tr/tum- formlar-ve-dilekceler/)

1. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
  2. Özgeçmiş,(YÖK EK-4 Formatında)
  3. Erkek Adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge,
  4. Lisans Diploma fotokopisi (NOTER veya Üniversite onaylı)
  5. Yüksek Lisans Diploma fotokopisi (NOTER veya Üniversite onaylı)
  6. Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Üniversitelerarası Kurulca denkliğini gösterir belgenin fotokopisi (onaylı belge)
  7. Resmi Transkript (Lisans Eğitimi ile ilgili) (NOTER veya Üniversite onaylı)
  8. ALES Belgesi
  9. YDS/YÖKDİL Sınav Sonuç Belgesi.
  10. 2 Adet biyometrik fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı)
  11. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hizmet Takip Programından (HİTAP) alınan Hizmet Belgesi (Halen bir kamu kurumunda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar getireceklerdir.) (onaylı belge)
  12. Herhangi bir adli sicil kaydı olmadığına dair belge (E-Devlet üzerinden alınan belge)

Posta ile yapılacak başvurularda meydana gelecek gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

Adres:

Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı,  Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Havalimanı Yolu 8.km. Şahinbey-GAZİANTEP

Tlf :  0342 211 80 80/1724/1531   Fax :  0342 211 80 81    E-Mail :info@hku.edu.tr

SINAV TAKVİMİ

İLK BAŞVURU TARİHİ:15.01.2020

SON BAŞVURU TARİHİ:30.01.2020

ÖN DEĞERLENDİRME TARİHİ: 03.02.2020

GİRİŞ SINAVI GİRİŞ TARİHİ: 12.02.2020

SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ: 17.02.2020

*Atanmaya hak kazanan Aday/Adayların tüm belgeleri onaylı olmak zorundadır. Duyurulur.

UNVANI İLANIN ÇIKILACAĞI BİRİM

BÖLÜMÜ

PROGRAM

KADRO SAYISI

BAŞVURU ŞEKLİ

ALES

YABANCI DİL

SONUÇLARIN AÇIKLANACAĞI İNTERNET SİTESİ

BAŞVURU YERİ

İLAN ÖZEL ŞART

Bankacılık ve Finans Programı

Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

Bankacılık ve Finans, Uluslararası Finans ve Bankacılık Lisans mezunu olmak. Ve Bankacılık ve Finans veya Finans alanında Tezli Yüksek Lisans mezunu olmak.

Veya ilgili alanlarda doktora yapıyor olmak.

Endüstri Ürünleri Tasarımı Programı

Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

Endüstri Ürünleri Tasarımı, Endüstriyel Malzeme, Endüstriyel Teknoloji, Endüstriyel Tasarım Lisans mezunu olmak. Ve İlgili anabilim dallarından Tezli Yüksek Lisans mezunu olmak.

Veya ilgili alanlarda doktora yapıyor olmak.

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Programı

Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

Turizm ve Otelcilik, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Konaklama İşletmeciliği Lisans mezunu olmak. Ve Turizm ve Otelcilik, Turizm İşletmeciliği Tezli Yüksek Lisans mezunu olmak. Veya ilgili alanlarda doktora yapıyor olmak.

Arş.Gör.

İletişim Fakültesi

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü

İletişim Fakültesi Dekanlığı

Görsel İletişim Tasarımı Lisans mezunu olmak.