ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI

İlanımız 11 Ocak 2023 tarihli 32070 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğünden

Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine; 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri ile “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğinin ilgili hükümlerinde aranan genel koşulları sağlamış olmak kaydıyla, aylık ve özlük hakları yönünden 4857 Sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak tam zamanlı Araştırma Görevlisi alınacaktır.

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI ALIMI İLAN TABLOSU

UNVANI FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL BÖLÜM/PROGRAM KADRO SAYISI BAŞVURU ŞEKLİ ALES YABANCI DİL SONUÇLARIN AÇIKLANACAĞI İNTERNET SİTESİ BAŞVURU YERİ AÇIKLAMA
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ EĞİTİM FAKÜLTESİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 1 ŞAHSEN 70

İNGİLİZCE

www.hku.edu.tr EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Okul Öncesi Öğretmenliği lisans mezunu olup, bu alanda tezli yüksek lisans yapmış/yapıyor olmak veya doktora yapıyor olmak.
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENLİĞİ 1 ŞAHSEN 70

İNGİLİZCE

www.hku.edu.tr EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Özel Eğitim Öğretmenliği lisans mezunu olup, bu alanda tezli yüksek lisans yapmış/yapıyor olmak veya doktora yapıyor olmak.
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ İKTİSADİ, İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ İKTİSAT 1 ŞAHSEN 70

EA

İNGİLİZCE

www.hku.edu.tr İKTİSADİ, İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ DEKANLIĞI İktisat lisans mezunu olup,   bu alanda tezli yüksek lisans yapmış/yapıyor olmak veya doktora yapıyor olmak.
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI 1 ŞAHSEN 70

İNGİLİZCE

www.hku.edu.tr İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Görsel İletişim, Görsel İletişim Tasarımı, Grafik, Çizgi Film ve Animasyon, İletişim Sanatları, İletişim Bilimleri, Grafik Tasarım, İletişim Tasarımı, Radyo, TV ve Sinema veya Sinema Televizyon lisans mezunu olup, bu alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış/yapıyor olmak veya doktora yapıyor olmak.
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ RADYO, TELEVİZYON SİNEMA 1 ŞAHSEN 70

İNGİLİZCE

www.hku.edu.tr İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Radyo, TV ve Sinema, Sinema Televizyon, İletişim

Sanatları, İletişim Tasarımı ve Görsel İletişim Tasarımı lisans mezunu olup, bu alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış/yapıyor olmak veya doktora yapıyor olmak.

İSTENEN BELGELER

1. Dilekçe (Başvuru dilekçesinde başvurulan kadronun, Birimi, Unvanı, Adayın iletişim adresleri (adres, telefon no, e-mail vb.) açıkça belirtilecektir. (https://personel.hku.edu.tr/tum- formlar-ve-dilekceler/)
  2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, (NOTER veya Aslının görülerek Dekanlık/Yüksekokul Sekreterliği tarafından onaylı hali)
  3. Özgeçmiş,(YÖK EK-3 Formatında) (https://personel.hku.edu.tr/tum- formlar-ve-dilekceler/)
  4. Erkek Adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge, (E-Devlet üzerinden alınan belge)
  5. Lisans Diploma fotokopisi (NOTER, Üniversite onaylı veya E-Devlet üzerinden alınan belge)
  6. Yüksek Lisans Diploma fotokopisi (NOTER, Üniversite onaylı veya E-Devlet üzerinden alınan belge)
  7. Yüksek Lisans/Doktora Öğrenci Belgesi (Üniversite onaylı veya E-Devlet üzerinden alınan belge)
  8. Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ve/veya Üniversitelerarası Kurulca denkliğini gösterir belgenin fotokopisi (onaylı belge)
  9. Resmi Transkript (Lisans Eğitimi ile ilgili) (NOTER, Üniversite onaylı veya E-Devlet üzerinden alınan belge )
  10. ALES Belgesi
  11. YDS/YÖKDİL Sınav Sonuç Belgesi.
  12. 2 Adet Vesikalık veya biyometrik fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş)
  13. SGK Hizmet Takip Programından (HİTAP) alınan Hizmet Belgesi (Halen bir kamu kurumunda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar getireceklerdir.) (E-Devlet üzerinden alınan belge)
  14. Herhangi bir adli sicil kaydı olmadığına dair belge (E-Devlet üzerinden alınan belge)

Adres:

Osmanlı Mah. Havalimanı Yolu 8.km Hasan Kalyoncu Üniversitesi Şahinbey-GAZİANTEP

Tel: 0342 211 80 80 dahili: 1201-1330-1760 Faks: 0342 211 80 81 E-Mail: personelmudurlugu@hku.edu.tr

SINAV TAKVİMİ

İLK BAŞVURU TARİHİ: 11.01.2023

SON BAŞVURU TARİHİ: 25.01.2023

ÖN DEĞERLENDİRME TARİHİ: 30.01.2023

GİRİŞ SINAVI GİRİŞ TARİHİ: 06.02.2023

SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ: 10.02.2023

– Eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz.

– Posta yoluyla ve İnternet üzerinden başvurular kabul edilmez.

– Başvuru için gerekli belgeler ve diğer tamamlayıcı bilgiler ilgili birimlerden öğrenilecektir.

– Atanmaya hak kazanan Adayın tüm belgeleri onaylı olmak zorundadır.

– Asil kazanan adayların sonuç açıklama tarihinden itibaren 15 (on beş) gün içinde ilgili dekanlığa başvuru yapması gerekmektedir.

– YÖKDİL Yabancı Dil sınav sonuç belgesiyle başvuru yapan adayların ilgili alanda sınava girmesi gerekmektedir.(Fen, Sosyal, Sağlık)